Vězení
Anotace: Malování síly 2022
Život je tíha
s našláplou minou.
Dny bolesti plynou.
Vůkol mříže
i pavouk má lepší skrýše.
Sliby na podmíněné propuštění
končí v slzách churavění.
Dnes a nebo zítra.
Razítko není.
Trýznivá bída.
Koloběh časů
bez klasů ráje.
Smutek v duši zní.
Trojhránek dobra
nemá opodstatnění.
Ze slz je již kamení.
A duše rozdrobená na cáry.
Ty pouta svědí z podstaty.
Přečteno 172x
Tipy 20
Poslední tipující: Dejvis, Iva Husárková, Bufik, Inanna, Caliéry, Stanislav32, Kan, Marry31, Psavec, Fialový metal, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)