Sbírka: Nemohu žít, odešel mi život. Nemohu žít, odešla mi duše.
2014
Popel odvál z černých řas,
slaný smutek chvěje se tváři;
kráčí duše blátem, bloudí vyprahlou pustinou -
chce zaslechnout onen tichý hlas
a opět v ústech okusit svůj šťastný smích.
Pěkné řádky.
28.12.2022 12:50:50 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?