Nevědomí anděla
Anotace: Spojení dvou autorů J. a M. a co myšlenka dala...
V Brně dne 5.7.2022
Nevědomí anděla
Bojím se
a zároveň chci znát,
prožít, zažít tolik věcí
být tady a přitom tam...
snít a nesnít
vnímat
cítit a prožívat.
Je Ti to však prd platný,
když tam ležíš a nikdo
nevnímá že žiješ...
jenom jedno srdce osamocený
věří, doufá v koutku tiše...
Měla mě ráda ?
Milovala mě ?
I přesto, že odešla
do těch bran nebeských
o kterých neměla ve skutečnosti
ani potuchy...
Přesto, že chtěla, ale nevěděla jak žít.
Vždy je někdo, kdo o nás stojí
dělá nám anděla
aniž bychom věděli
kde naše druhé srdce leží...
Někdy ho máme v sebe
a přec o něm ani nevíme
dokud neodejde na druhý břeh
s vědomím
chtěla jsem, chci
a přesto se bála.
Přečteno 179x
Tipy 7
Poslední tipující: Anděl, Bufik, Psavec, paradoxy, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)