Milióny chvil dlít v leže
na míle vzdálený něze
Zbýt sám sobě jak je to prosté
Samota doslova roste
sleduji svůj vzdouvající břich
stranou lidí nepáši hřích
Na mou věru novodobý mnich
Čas usebrání padá sníh
Tak rád bych šeptal: "Ich liebe dich"
Nikdo z nás možná netuší,
když sníh se snáší do duší,
že možná jen kousek opodál
stojí ten, co rád by zašeptal
...už prosím nebuď sám.
Krásný večer, Márty
P.S. ...vy už si tykáte? ;)
21.01.2023 21:48:36 | Emily Říhová
Dosud nebyla příležitoST
ach aach
21.01.2023 22:11:52 | kudlankaW
Milý Martínku...usmívám se...nacházím Tě znovu a opět v Tvé básni. Díky:-)
21.01.2023 19:52:27 | Anděl
:-) Pěkně zdravím, Márty... Hel.
https://www.youtube.com/watch?v=pK_Ds9_0mkw
Ich lieb dich immer noch so sehr- Kate & Ben
21.01.2023 17:40:09 | Helen Mum