Anotace: Představy v pozdních nočních hodinách.
Sbírka: Od nočních dešťů k svěžímu ránu
2023
Tak hluboká, tichá noc...
Pažemi mě objímáš, k srdci svému tiskneš.
Postel je prázdná.
Prsty vískáš se mi ve vlasech.
Jsem sama.
Pod přikrývkou cítím tvé teplé ruce.
Samotná.
Ve tmě hledáš
- nacházíš,
když mě něžně políbíš.
Opuštěná.
Ležím - tak blízko - vedle tebe.
Bez tebe.