Jizvy
Nezapomenutelné doteky tvého těla… Zapomněl jsem
Všechno to zcela jistě zřejmé… Neviděl jsem
Zničující myšlenky cítění… Necítím
A neuchopitelný pocit prázdnoty… Uchopím
Nepolapitelné sny jsem zachytil.
Necitelné chvíle jsem plně procítil.
Nekonečné okamžiky jsem ukončil.
Všemu svobodnému jsem poručil.
Neskutečné jsem dokázal ovládnout.
Umím usednout na trůn a přes to nevládnout.
Dokáži poručit větru i dešti.
Vyvěštit té, která právě mi věští.
Dovedu myšlenku přimět ať nemyslí.
A taky vím, že vše jsou to nesmysly.
Jediné co ale opravdu zvládám,
že jizvám na duši význam dávám.
Přečteno 266x
Tipy 15
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Tvbm, Fialový metal, šerý, mkinka, Sonador, Psavec, Caliéry, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)