Láska, smutek a zrada
Anotace: Je to vlastně písen, kterou jsem složila když jsem byla na dně.
1. Proč mám v očích slzy ledový,
co na tvářích mě zastudí.
Proč tak bolí mít v srdci mráz a sníh.
V duši jen stíny temnoty, když na rtech mi úsměv zamrzá.
Svůj život proklínám.
R: Všechno co jsem chtěla jsi mi vzal
a já se tě ted ptám, jak se zvednout mám a jít dál, když na tebe stále vzpomínám.
Tvý sliby byli jen kecy a lži, ne víc.
Pro tebe jsem neznamenala víc než nic.
Láska mi vaz zlomila a já padla na kolena.
At skonči to co skončit má.
Chci být svá.
2.Pro tebe jsem byla jen hračkou, kterou jsi využil a zahodil.
Já zůstala na tý cestě stát něstastná a zlomená s chutí všechno vzdát.
Mám jenom přání jediný, at můj život skončí a konečně mám klid.
At mě nic nebolí a srdce se mi zahojí.
R: Všechno co jsem chtěla jsi mi vzal
a já se tě ted ptám, jak se zvednout mám a jít dál, když na tebe stále vzpomínám.
Tvý sliby byli jen kecya lži, ne víc.
Pro tebe jsem neznamenala víc než nic.
Láska vaz mi zlomila a já padla na kolena.
At skončí to co skončit má.
Chci být svá.
BY KLÁRISS PUNK
Přečteno 189x
Tipy 7
Poslední tipující: Bufik, Marten, Fialový metal, Frr, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)