Jsem tu s otevřenou dlaní
Anotace: Barevnost života 2023
Jeden, druhý.
Problém a dluhy.
Není řešení.
Přijde sebepoškozování.
Kluci, holky jsem tu pro vás
se srdíčkem na dlani.
Smutek tíží a nemá stání.
Modlení za vás
letí stránkami.
Ať anděl dodá sílu
a dá šanci vám
i má nejrychlejší víru.
Amen dodá nitru.
Přečteno 233x
Tipy 17
Poslední tipující: zde.neck, annanymsová, Bufik, Marten, Kan, Frr, Stanislav32, Fialový metal, Psavec, Ondra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (3)