Splínohra Ti nesluší v den uprostřed týdne Koalo.
Zmuží se v dobrém muž !
Pšoukne hlasitě ...
Říhne i krkne jako kůň ...
Zařechtá z plných plic ...
Jako já bych v Tobě byl beran !
(Jen tak jsem plácnul.)
A beránčím krokem se na vlky vydáme v pohádce Ovčí babičky.
Je čtvrtek !
A stojí ... to za ... to vyzkoušet.
Bundu ... do větru (to jsem byl i já) alespoň vyzkoušíme.
Ať jsi připraven.
Kolem páté.
02.02.2023 13:47:13 | Fialový metal