málomluvná v protimluvném světě
ušlá všem pohledům
sedí doma na koberci
a bodá jí pomyšlení
ze života mezi lidmi
.
jakási úzkost jí promlouvá do duše
"prohrála jsi"
"počkej venku"
"nic není"
"nic pro tebe"
.
hluchá osamělá noc
v zamračeném městě
potrhla bezmocnou hráz
smráká se
siluety se míhají v potůčkách krve
tají se dech
.
"prohrála jsi"
"škoda přeškoda"
.
.