Pocity
Anotace: Barevnost života 2023
Dívám se na hvězdy
a všechno se mi vzdaluje.
Prapor slábne a smích nepochoduje.
Cynismus a ironie mě nezahřeje.
Možná i mlha v hlavě se potácí.
Usnout dá občas práci.
Vzlety i pády bez skafandru.
Lež se žehlí na mandlu.
Přísaha v cylindru.
Hej, medvídku, připrav pohádku.
A ukolébej svou holčičku.
Přečteno 213x
Tipy 15
Poslední tipující: Koala, Stanislav32, annanymsová, jort1, Fialový metal, Bufik, Psavec, klokotá, Amonasr, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)