Anotace: ...
Před nedávnou minulostí
utíkám do tvých peřin
Před myšlenkami na tebe
schovávám se do lahve vína
Topíc se v moři vin
chytám se stojících údů
bez sebezáchovy pudu
Hledám své poztrácené já
roztříštěné mezi světy
nekonečných možností
Kdo mě od viny odprostí?
Oprostit od viny, která dala Múzu naspat tuto pěknou báseň? Já to nebudu.
14.03.2023 16:22:43 | Šimon Šrám