Anotace: Tato báseň se původně jmenovala "Podvečer po dešti". (12/2020)
Sbírka: Trocha Depresivní Poezie
Antikvariát s poezií
Město vonělo deštěm
přestože slunce svítilo a hřálo
obloha byla plná mraků
chodníky plné louží
Já si kladl otázku
zda ještě někdo touží
po lásce v podvečerních ulicích
a knihách v zaprášených policích
antikvariátů s poezií
opilých básníků
Ta se mi moc líbí! :)
21.03.2023 21:56:20 | Narra