To jenom některé dny
stáváš se myší.
Nacházíš cestičku ven
ze svojich skrýší.
**
Pěkný den Jituško *
22.03.2023 11:42:55 | jenommarie
Je to krásně napsáno a velmi smutné obsahem, byť obaleno životem - myším ...
Děkuji velice, měj se nádherně, milá Jituško ;)
21.03.2023 19:35:13 | Ondra