Předčasně se mi vykradl sen z pod víček
čtyři hodiny spánku - okamžik pouhý
Snad by pomohly lektvary či louhy
Byl jsem co mátoha v den přespříliš dlouhý
pudovost předváděly páry hrdliček
Já krmil holuby - pantáta - tatíček
Jsi pro mne dokonalý básník, dokážeš psát snad úplně o všem!
Ach, ten spánek, také mě někdy zlobí... nebo spíše, je ho nedostatek.
Nicméně, pěkný den, milý Márty.
02.04.2023 08:54:26 | Helen Mum
Poklidné nedělní ráno, milá mi Helen,
jak tady tuším Jitoush kdysi poznamenala, že mé psaní mě může “řadit” k básníkům všedního dne. Prý v těch slovech pozorovala až jakousi civilní poezii…
Co melancholika a stárnoucího muže, mě Tvá slova oblažují jako vlastně nic jiného.
Heslo nedalekého městečka nese motto
“Drsný kraj, drsní lidé”
Mí předci pocházeli z SK, a já se u hranic s PL narodil, tedy jsem náplava, Plaváček ?
Mí předci ano.
Já již rodák…
Okrášlila jsi mi den, mám Tě v úctě Helen. Tak mnoho dáváš.
Básnířko vesmírných úkazů… ach
02.04.2023 09:07:36 | kudlankaW
Horším nežli jdeš na kutě. Krmit splínem labutě.
Však si jarem poskočíš, se smutkem krutě zatočíš. Jupíí*
02.04.2023 01:31:54 | šerý
Pečené holoubátko
Mňam mňam mňam
Bolí ... bolí břuch !
***
Žádné krmení hrdliček
Zkrátka dnes
Na mě ... si nepřijdeš ;-)
***
Ať Ti chuť radí i v životě.
01.04.2023 23:51:29 | Fialový metal