Moje velká láska
Lásko moje,
daleko v nebi
těším se na tebe,
až se mi zjevíš.
Odešels brzy
z tohoto světa,
měla jsem právě
nejkrásnější léta.
Mé přání bylo,
bys mé děti,
vnoučata hýčkal.
Jako můj děda,
jsem na to pyšná.
Ty jsi mne opustil
mé srdce krvácí
vzpomínky krásné
v slzách tě navrací.
Vrací se i dětem,
měly tě rády,
dodnes vzpomínají,
jak jste si hráli.
Miloval jsi je,
oni milovali tebe
bylo to moc krásné,
než vzalo si tě nebe.
Je mi to líto,
že vnoučátka vidíš jen z nebe.
Je mi to líto,
že nevidí ony tebe.