Jak snadné je podlehnout iluzi
Že všechno zas bude jak dřív
Když cítím teď tvou vůni na kůži
V uších dál tvá slova znít
Když vedle sebe jsme seděli
Říkali slova, co měli jsme říct
Jen ruce se milovat zkoušely
Jak jen si nepřát nic víc?
Až ráno nám zasvitlo do očí
Včerejší noc kdosi si vzal
A já se těším tou iluzí
Že jako dřív bude to dál
nic není jen tak i tady .)
04.04.2023 18:25:58 | Constantine