Anotace: Pro všechny, kterým noční můry nezmizí po probuzení.
Dvě ráno,
V ruce cíp peřiny vší silou svírám,
čelo studeným potem orosený.
Už zase..
Otevřít oči odvahu sbírám,
poněvadž z nočních můr nepřijde probuzení.
Také mám sny.
11.04.2023 17:37:27 | mkinka
vem na ně koště a zameť s nima .)
10.04.2023 23:00:36 | Constantine
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?