Jojo souhlasim, jenom u toho "uslyším"...oprav si tam to měkké i...já na gramatiku taky nejsem, to by mohla taková Emis vyprávět, ale trochu to kazí dojem...jinak fakt moc prima :))
25.05.2007 21:15:00 | Džín
No Dio? super.. moc se mi líbí to: a uslyší otevírající se bránu! Fakt good..!
26.03.2007 21:12:00 | W.O.K.O.