Anotace: ...
díváme se na svět z výšky
v nevyřčeném souhlasu
abychom zapomněli,
jak moc je nízký,
to co děláme
(tvé ruce kolem mého pasu)
prosím, můj milý
ještě na chvíli
mě podrž ve svém náručí
krátký úsměv rozpačitý
než se zase vrátím
do potupné reality