Přichází noc.
Uléhám na polštář, zavírám oči.
Chci spát, ale bolesti se nevyhnu.
Rozmáhá se v mé hrudi.
Zrychleně dýchám, házím sebou.
Hlavu schovávám do polštáře.
Nedá se moc dobře dýchat,
ale možná právě to mě odvádí od bolesti.
Chvíli se soustředím jen na dech,
až konečně upadám do milostivého spánku
Spánek je slast, únik z reality hmotného světa, a obzvláště pak, když se zdají pěkné sny.:-)
05.06.2023 18:28:47 | Jeněcovevzduchukrásného
Ahoj Quenyo, je to trošku depresivní, ale připomíná mi to japonskou haiku. A to mě baví...
22.04.2023 15:42:30 | Vlaštovka