Proč je tu to nutkání
Na něco tu čekáme
Nepřirozené chování
Plán žádný nemáme
Kráčíš proti větru
Kráčíš tuhou tmou
Tvé kroky míří k světlu
Ale kroky těžší jsou
Řešení se vzdaluje
Musí to být přeci lehké
Jak to všechno funguje
Nevýslovně křehké
Beznaděj nejistota strach
Co nás tady vlastně drží
Není to nic jen myšlenkový vrah
Nechme lidi ať se snaží
Mít cíl je důležitá podstata
Proto to chci zdůraznit
I když jdeme z louže do bláta
Jen se z toho nezbláznit