Mucholapka
Mucholapka na špatný myšlenky
A na lásku s extra dávkou lepidla
Pak už se jen dívat uprostřed místnosti
Za večerních paprsků slunce..
S cigárem a flaškou vína
Kolik slibů a sraček od tebe dokáže posbírat..
Přečteno 104x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)