Proč?.....

Proč?.....

Anotace: Tak tato báseň jsou vlastně jen otázky co jsem jí chtěl dát.Teď už, ale vím, že jsem se mýlil.Jako vše to patří jen a jen jí.Ohodnoťte pls....:).

Proč je pro tebe vztah blbostí pouhou?
Proč k tobě stále hořím touhou?
Proč to tak krásný bylo?
Proč mi bylo na srdci milo?
Proč už jsi pryč?
Proč život bolí jak otrokáře bič?
Proč je pro tebe blbostí vztah?
Ty slova byla mého štěstí vrah.
Pak pro tebe jsou blbostí i mé city,
ty slova vnikla do mého srdce jak ostrý břity.
Proč jsi ke mně tak chladná byla,
když mi teď jen na tebe matná vzpomínka zbyla.
Na blízku mi nechceš být.
Proč musím se učit bez tebe žít?
Nepatří mi láska tvoje,
tvé srdce též není moje.
Plamen přátelství,….
nic ke mně už v tobě není.
Marně jsem doufal, že se to změní.
V příchod lásky tvé doufal jsem moc….
Chtěl jsem ji zažehnout v tobě,
však nemám na to moc.
Nenašel jsem sílu v sobě.
Už chápu, že tě musím nechat jít přeci,
tvé srdíčko vázané se konečně zbavilo zlaté kleci.
Autor Azazen, 27.03.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nejvíc bolí když tě zklame člověk kterého miluješ..:(
Bohužel je to tak a nezměníme to..

27.03.2007 21:16:00 | andělík

líbí

zivot je fakt svine a kazdej z nas uz mel tu mozvnost zazit, jak velika....basnicka je bombacka, jen tak dal!!!

27.03.2007 15:19:00 | Smutný Špunt

líbí

pamatuj nikdy nemusíš prosit o ohodnocení básně jinak báseň je velmi dobrá

27.03.2007 13:13:00 | whiolet

líbí

Buď nás dva potkalo v životě to samé nebo jsme si až moc podobní. Rozumím ti víc než si myslíš.

27.03.2007 11:15:00 | Pavel Kučera

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel