Po ostrém kamení bosa chodí
Nejvyššm trestem jest samota
Chtěla,by odlétnout vzducholodí
V koruny stromů vlasy své zamotat
Nosila lásku bláhově po kapsách
Jedna byla prázdná, ta druhá vysypaná
Teď už jí hýčká ve svých vzpomínkách
Že díky šedomodrým očím nebývala sama.