Zpívej, směj se, raduj se, dýchej z hluboka, ať zmizí ta tesknota,přijde větší radost ze života. Kočičky přiloží tlapku k dílu a mají na tom svojí míru. Pa opatruj se.
14.05.2023 15:23:32 | Marťas9
...ale o tom to přeci není,
radosti je třeba hledat do zemdlení :)
Neboj - zase bude líp :)
Milá Jituško, objímám Tě a bude nádherně i venku, i v srdci ;)
14.05.2023 14:28:12 | Ondra