Smutná dívka
Když venku někde pláču,
po ulici se vleču,
déšť je tu se mnou,
kapky se ženou.
Ptáci náhle utichnou,
domy náhle vyblednou,
hlasy v uších přestaly,
lepší časy nastaly?
Přečteno 142x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Frr, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)