Už pár let
Představuji si že tu matka má dávno není
Je kdesi na výpravě za tou svojí
Však už na ní tolik let čeká
A hledá ji
Hledá v každém rohu našeho domu
U každého prahu dvířek
Kdy konečně se k ní vrátí
Kdo do vlasů mne políbí
Kdo tu čekat na mne bude
Až já se vydám na své pátrání
Matka má voní jako levandule
Ale už tu dávno není