Jo plyšáci jsou ochranci. Moje vnoučatka taky maji, vnouček dokonce od nazození stejného, ma 5 let. Nechce jiného ťapku. Koupili jsme podobného, bohužel je malinko jiný. Tak spi s oběma.
20.05.2023 19:56:32 | Marťas9
Je moc moc dobře, že medvídek JE! milá Jituško - moc hezky-smutně, ale s dobrým koncem-uff napsáno :)
Také jsem podobného ochranitele měl... Byl skvělý :)
Měj krásnou sobotu :)
20.05.2023 10:35:17 | Ondra