Vždycky existuje milování i láska,
i když se Ti zdá vše tmavé a bezbarvé
Oblak z bolesti zastínil mé modré nebe,
a když jsem to nejméně čekala,
přišel jsi Ty
Vrátil se mi život, vrátila se mi i láska,
mé chudák srdce rozkvetlo jako květina
Dala jsem sbohem smutku,
už se nevracej,
protože v životě není čas na naříkání
Sbohem smutku,
protože pro všechny,
kteří hledají lásku,
ta láska tu vždycky bude
Láska dorazila do mého života,
už nebudu brečet
Bolesti dávám výpověď,
protože dnes bude opět mé srdce zpívat
Sbohem smutku,
odejdi a už se nevracej
Zase jsem se začala smát,,
život je jeden velký karneval
Sbohem smutku,
už do mého života nevstupuj
užila jsem si Tě dost
Radost nad Tebou zvítězila