V přítmí zastávky autobusu
chtěl jsem dát své milé pusu
ze tmy člověk v černém přišel
a prý jestli by se vešel
Teď s ní jezdí v autobusea já sám sním o té puse
Proč chtít líbat na zastávce,
když podrazil mě lásky správce?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?