Naděje
Anotace: Každý v něco doufá...
Všichni se snažili
dojít až nakonec
vidět ty světla
na konci pobřeží
a nakonec
vzdechly najednou
jejich rozprášené duše
navždy umlčil
jejich nářek
jejich naděje
na začátku cítili život
vkročili bez iluzí
a pak doufali
čekali na spasení
věčné soužení
ale ruce je chytili
zpátky nevrátili
Komentáře (2)
Komentujících (2)