velmi silné emotivní dílo, dojalo mě to, každý z nás prožil ztrátu nejbližšího člověka a dost to bolí, vzpomínky nám zůstanou, ty nám nikdo nevezme
22.06.2023 21:54:46 | Misha
Vzpomínky jsou krásný a já za ně děkuju, ale osudu mám problém odpustit i po tolika letech..
Děkuji za komentář..
24.06.2023 09:49:01 | Warp75
Taky jsem toto prožila u svého táty. Odešel náhle, brzy, likvidován rakovinou. I já se ptala proč. Chtěla jsem ať je na svatbě mého syna, svého vnuka. Nevyšlo to, ale syn mě dostal jak se mu narodil syn. Dal mu jméno Antonín po dědečkovi, taky ho strašně miloval a víme že nás všechny ochraňuje z nebe. Některé rána se zahojit nedají, ale dají se zmírnit vzpomínkou a pohledem nahoru.
26.05.2023 20:28:02 | Marťas9
Bohužel, některé osudy mají zvláštní příchuť bezmoci, člověk by se roztrhlal, jenže nebyla možnost pomoci.
Brácha umřel při autonehodě, den před maturitou.
26.05.2023 21:16:16 | Warp75