poslední láska
zůstává
je jako vinná réva
staletí přetrvá
zouvám si pantoflíčky
mokré od rosy ranní
a kdybys tu byl
možná tě políbím
na špičku nosu
na měkká ústa
uprostřed jehliček sněhu
roztají
jak usměješ se
mám v srdci klid
souznění dotyku
v něm je vše
po čem toužím
co bych chtěla
Souznění dotyku
v něm je vše...
Po čem toužím
co bych chtěla
Děkuji za ní
Mám slzy v očích Andělko
Ještě že má voda tak krásně hladí...
27.05.2023 09:04:46 | Malá mořská víla
teprve ta poslední láska se vpravdě stává první...přichází z mlhavých dálek, kam dohlédnou jen oči ztišeného srdce****ST*
27.05.2023 08:55:29 | Frr