přichází s nocí
do našich srdcí,
kradmo se vkrádá
nejzlejší zrada.
kdo volá na ni?
jaké má přání?
proč cítím blízkost
té ztichlé paní?
je koncem roků,
hádek, úskoků,
štěstí i smůly.
smrt bude začátkem,
skrytým za pozlátkem
všech nových básní...
Vybral jsi si velice těžké téma , ale popral jsi se s ním bravurně, Rosere.
05.06.2023 12:55:46 | mkinka
ty myslíš smrt fyzickou a já spíše psychickou :)
29.05.2023 22:04:34 | Constantine
smrt bude začátkem,) tohle je pěkné, leč si pod tím oba představujeme asi něco jiného :)
29.05.2023 21:52:20 | Constantine