Drogy ne
Dali si drogu spolu,
nic neřešili
a mládí k tomu.
Sedli za volant k tomu
v euforii dostali smyk.
Jeden na psychiatrii,
druhý sotva na vozíku bude žít.
Mámy pláčou,
ale jsou rádi,
že je mají.
Mateřská láska jim dala druhý život,
co drogy neumějí.
Zítra je den dětí
a mámy mají pohlazení.
Přečteno 117x
Tipy 19
Poslední tipující: Marťas9, MatyhoZmaty, Koala, Psavec, Marten, Kan, Ondra, jort1, 8Zdenek, Stanislav32, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)