Tak tahle se ti Jituško moc povedla. Hoří plamen emocí, plamen bolesti, plamen utrpení, že má smích vyprodáno se omlouvat nemusíš. Někdy to tak bývá, neboj zase jej naskladní. Ale už ses přehoupla na lepší břeh, tak k ránu přidej odpoledne a večer. Tak pokračuj každý pozitivní den.
02.06.2023 22:52:23 | Marťas9
Mrzí mě, Mkinko, Tvé trápení. Posílám objetí... Ale věz, že báseň máš vskutku povedenou. Též mi není do zpěvu a Tvé řádky cítím pod kůží.
02.06.2023 22:19:59 | Peregrini
Velmi podařená báseň. Potěšilo mě, že sis dala práci s rýmy ( velmi dobře ). Tahle báseň má rasu. :-))
01.06.2023 20:38:59 | Kan
Smutek na mě dýchá v každém řádku, ale musím napsat, že se Ti báseň opravdu moc povedla, mně se moc líbí. Skvěle napsáno Jituško.
01.06.2023 15:31:07 | CULIKATÁ