Představuji si
Představuji si,
že tam a tam pojedeme spolu.
Ale jen píšu do stromů
a počítám ztracený čas letokruhů.
Žádné domů.
Rytmus nemá pojmů.
Sedím sama
a nezapomenu.
Píšu si s trávou,
co nebolí.
V úkrytu pro okolí.
Třeba jednou štěstí zaprší.
I vítr zaduní.
Ba ztracená láska zakoření.
Povzdech bdí.
Duše city neztrácí.
Přečteno 150x
Tipy 30
Poslední tipující: Fil, Jeněcovevzduchukrásného, Dejvis, Sonador, Marťas9, CULIKATÁ, Kan, Helen Mum, šerý, jort1, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)