Kruh se uzavírá
v dálce černá díra
smutek bez slziček
pokles horních víček.
Kruh se uzavírá
kůže pomalu siná
srdce bez pohybu
tělo leží v klidu.
Kruh se uzavírá
duše neumírá
zbyde kousek žalu
v duši bez obalu.
:(
když uzavře se kruh
a síla došla i na slzy
to je přesmutné..
žel život různými nás obdaří.
11.06.2023 08:04:21 | jenommarie