Sny
V noci se mi zdálo,
že se mi smály dveře.
Kocour však klidně
spal na podlaze.
Pronásledovala jsem klauna,
co klepal mi na rameno,
že zapomněla jsem na své jméno.
Hurikán duše vábil
a tiše klel.
Těšila se na ráno
bez šašků a bez hesel.
Už jsem protažená.
Budík ještě čeká.
Kocour má půlnoc
a já vykulená.
Co bude zítra?
Další noc probdělá.
I to se stává.
Někdy i síly z hvězd se nedostává.
Přečteno 163x
Tipy 20
Poslední tipující: Fialový metal, Bufik, Stanislav32, jort1, Misha, Psavec, Sonador, Marry31, Ondra, Kan, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)