Bytí
Já vím,
že život není poezie.
Tu záporná
či kladná stěna se chvěje.
Bytí jako ohlodaný list
a Franz Kafka dává žít.
Promlouvám s oknem za sklem
i v samotě sním o světě bez hesel.
Anonymita není pro mě.
Rovnám se uvnitř
a hladím kočku jemně.
Kdo obejme mě?
Prosba čeká v koutě.
Přečteno 133x
Tipy 16
Poslední tipující: jort1, Kan, Marťas9, kozorožka, Stanislav32, Psavec, Fialový metal, Frr, Ondra, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)