Moc hezky-smutně napsáno, milá Jituško :)
Bude lépe a přeji Ti krásný sobotní den ;)
17.06.2023 11:07:38 | Ondra
Déšť mám ráda, nevadí mi chodit ani kalužemi. Jinak o té karmě, někdy si myslím že karmický život je a někdy že je jen smrt a už dál nic. Rozhodně karma má hodně logických závěrů, takové to nečiň druhému co sám nechceš. Což dává smysl , můžeš sám jednou projít jeho cestou, kterou jsi mu ztrpčoval. I když nejsem v ničem naprosto přesvědčená , jsou věci které jdou nad rámec veškeré naší logiky. Tak, promiňte že jsem se hlavně ve vaší básni, pozastavila u významu slova karma. Lidé to slovo používají hojně, ale málo kdo asi ví, opravdu co to slovo značí. Hezký den vám i kočičkám, taky jednu angorskou mám a prochází se mi po klávesnici, tedy pak za obsah slov neručím :)
17.06.2023 10:48:31 | pipidlouhapuncocha