Mezi řádky
Svět vnímám jinak
a hledám povlak.
Zabalím se
a najdu dětské hry.
Přestup možná mezi sny.
Dýchám ozvěnou Prahy.
Anonymita bolí.
Uvidíme se?
Jen otazník
a ani křižovatka neví.
Jsem v zorném poli
a brýle na dálku
jen vidí obrys.
Zemětřesení uvnitř.
Samota a vzlyk.
Přečteno 186x
Tipy 20
Poslední tipující: Misha, jort1, jenommarie, Kan, kozorožka, Stanislav32, Psavec, Fialový metal, Frr, Ondra, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)