Vykořenění
Stavěla jsem si pohádku.
Kašpárek se smál na půl světa.
Měsíc svítil
a v srdci plála
padající kometa.
Záviděla jsem domov ptákům,
že létají a nic je netrápí.
Možná rébus držel zvenčí.
I metabolismus
u mě zvonil cizí řečí.
Co jsem já?
Povídala jsem si s mravencem.
Ten mě přijal
a řekl krásný den.
Pak šnek mi dělal manekýna
a já se cítila s ním nalezená.
Hledat jádro v maličkosti
je těžká dřina,
když chybí rodina.
Usínám ve výčitkách
a housenky mě hladí.
Nevrátím čas
ba ani chyby mládí.
Končím den němý.
Přečteno 149x
Tipy 24
Poslední tipující: Stanislav32, Dejvis, jitoush, Marten, Lighter, Marťas9, Kan, jenommarie, Marry31, zde.neck, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)