Cítím z ní Mkinko nalezenou vnitřní sílu :)
22.06.2023 13:28:07 | Peregrini
Tvá moucha patří do smutných
snad TĚ rozveselí
co mi posílá opakovaně můj přítel
jednou za čas a mě se to líbí.
Posílám TI,snad se tomu pousměješ
a budeš se cítit
jako muška..stabilizovaná
a i ten úsměv najdeš **
papa
Tady to máš:)*
***
Chtěl bych být někdy roztočem
chtěl bych být muškou na zdi
Na šesti nožičkách rozkročen
stabilizován navždy.
***
22.06.2023 11:00:31 | jenommarie
Ach, Maruško, děkuji.
22.06.2023 11:05:06 | mkinka