Zeptám se sebe
Jsem jako malá holka,
co neví,
proč slunce svítí.
Jsem jako dívka,
co neví,
jak se šije nití.
Poklekám a dávám srdce.
Uvnitř zralá žena
a podává ruce.
Plný talíř odstínů světa
a rozmíchaná paleta.
Maluji.
Účel - láska v obrazu,
co nevešla se do vzkazu.
Jsem citlivá
a lapám příběh dnů.
Alespoň papír obejmu.
Výkres stálý bez bolů.
Na shledanou sne
na oranžovo červeném podkladu.
Zátiší mír kreslí pozadu.
Melancholie a voda vše myje.
Zas jeden odkaz z příběhů.
Spisovatelko.
Nevěš, hlavu.
Ptáček ač holub či skřivan,
zmírní stesk i dá obejmutí závan.
Přečteno 145x
Tipy 24
Poslední tipující: jort1, Sonador, Misha, Stanislav32, Fialový metal, Kan, Ondra, Psavec, Marťas9, Frr, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)