Anotace: Když člověk sám sebe tetuje, fetuje a žíly si tetuje, je pozdě když pak lituje
Zas a znovu mi jehla v ruce hledá žílu,
pro tu euforii budu mít další díru.
UŽ! Už ji má a pevně drží,
V buchně s pernikem pomalu mizí.
Zase jsem se bezduvodu sjela..
Žádný důvod jsem k tomu neměla.
Kdyby akce byla, nebo jízda s přáteli,
ale já jen pro tu slast a nájezd dala si.
Jsem hloupá a asi mě to teda ovládá,
Kolik feťáků si tuhle otázku asi pokládá?
Ale co, mě za jízda čím dal víc baví,
4rano, v autě,bytě, však komu to vadí?
Je mi dobře a chci se jen smát,
Skus to taky, pojď si semnou dát.
Vždy zase vidím ten hezky barevný svět,
Chci v něm byt znova hned teď!
Tak se mi zas a znovu jehla do ruky zaryla,
Žilou mi do těla dávka Dopaminu a adrenalinu projela.
Já miluju tu najezdovou vlnu,
Miluju když to mnou projede a první sekundy trnů.
Ach h ta jehla prokletá nebo svatá?
Proč do rukou mich byla vzata?
Ale co, však většina Nás lidi co fetuje,
Chce mit z toho co nejvíc a tak si žily tetuje.