Někdy to tak je...ale důležité je jen to, co děláš v přítomnosti...TEĎ. Minulost je mrtvá a nejde změnit. Je tu velké TEĎ a v něm lze krásně vědomě tvořit( a to přináší radost)...nebo nevědomě nechat kolébat svou loďkou sem a tam ....bez cíle...ale vždy máme na výběr a to je fér:0)...Tak co vybíráš?
29.06.2023 22:41:06 | čertííík