Slunce už mi zapadá,
prohořívá lesem,
ptáci v letu křičí,
ten křik všechno ničí.
Slunce už mi zapadá,
začíná být zima,
trošku cítím samotu,
sám jsem mezi svýma...
Sám jsem s lidmi po boku,
sám sleduji slunce pád
v krásné slabé chvilce.
Než se Život naděje,
z léta bude listopad,
osamělý duše pád...