Požár
Chorvatsko brečí.
Plamen se blíží.
Grebaštica a okolí.
Internet ukázal,
co se děje.
Kámo, Péťo, ať Tvůj vozíček
není bez naděje.
Sucho je zoufalství
a Ty tak zranitelný.
Z dálky hladím Tvé smutné oči.
Krajina kouřem se točí.
Ať je líp
a dá se lepší žít.
Prosím.
A co Josef?
Ať se mu též nic nestane.
Nikdo nemůže za to,
že se s hendikepem narodí
a vylosuje si ho osudové závaží.
Sucho nemá konce
a do nitra útočí.
Je zoufalé na druhé odkázaný být.
Jen nezůstat v ohni
a štěstí v losu mít.
Přečteno 102x
Tipy 15
Poslední tipující: Misha, Marťas9, Kan, Stanislav32, šerý, Fialový metal, Ondra, Psavec, kozorožka
Komentáře (2)
Komentujících (2)